Naj kmetija občine Žalec družina Žagar iz Dobriše vasi

Projekt »Najlepši kraj, hiša in kmetija « vsako leto izvaja ZKŠT Zavod za kulturo, šport in turizem Žalec v sodelovanju z Zvezo turističnih društev Občine Žalec ter Občino Žalec. Nastal je na osnovi projekta Turistične zveze Slovenije »Moja dežela, lepa in gostoljubna« in je organiziran s ciljem izboljšati kakovost življenja občank in občanov Občine Žalec in turistov, obiskovalcev, prispevati k trajnostnemu razvoju v urejenem in zdravem okolju, poskrbeti za večjo turistično privlačnost naših krajev, za učinkovitejšo promocijo Občine Žalec in posledično Slovenije in turizma ter prispevati k razvoju turistične in ekološke zavesti ljudi.

Sodelujoči v izboru dokazujejo, da je vedno močnejše zavedanje, da se z lepo urejenim in zdravim okoljem, zvišuje tudi kakovost življenja.

Ocenjevalno komisijo so sestavljali: predsednica Štefanija Kos Zidar ter članice in član Cvetka Pernovšek, Tilka Potočnik, Katja Fajič in Uroš Govek.

Komisija se je na oglede odpravila dvakrat, v mesecu juniju in avgustu, in je tudi letos bila postavljena pred težko nalogo.

Med nagrajenci v kategoriji: Naj kmetija, so 1. mesto dosegli: Cvetka in Dani Žagar iz Dobriše vasi.

Čestitke družini Žagar!

FOTO: Tone Tavčer

Skip to content