Arhiv

GOBARSKI PIKNIK DU PETROVČE PRI BRUNARICI 6.10.2017

6.OKTOBRA 2017 SMO SE ZBRALI ČLANI DRUŠTVA UPOKOJENCEV V NAŠEM REKREACIJSKEM CENTRU V RUŠKEM GOZDU NA GOBARSKEM PIKNIKU. PRIPRAVILI SMO RASTAVO GOB, KI SMO JIH NABRALI V OKOLIŠKEM GOZDU.

Jože in Marjana Glinšek sta skuhala odlično gobovo juho, sledila je krajnska klobasa in pecivo, ki so ga spekle in prinesle naše marljive članice. Prebrali smo tudi pesem za to priložnost, ji jo je napisana naša Olga Glušič. V prijetnem razpoloženju smo se družili do popoldanskih ur. Imeli smo se lepo.

FOTO: Ivan Kolar

MEDDRUŠTVENO TEKMOVANJE 12.5.017

V RC Ruše in pri naši brunaric, ki je usposobljena za izvedbo različnih družabnih dogodkov in športnih srečanj, smo v letu 2017 gostili 2 večja športna dogodka:

  • v mesecu maju občinsko meddruštveno športno tekmovanje društev upokojencev občine Žalec v ruskem kegljanju, pikadu in metanju obročev, ki se ga je udeležilo 120 udeležencev.

  • julija 2017 smo v okviru Petrovčevanja organizirali tradicionalno meddruštveno tekmovanje DU Petrovče za pokal KS Petrovče v disciplinah streljanje z zračno puško na novo zgrajenem strelišču, rusko kegljanje, pikado in metanje krogov in gostili 150 udeležencev.

FOTO: Ivan Kolar

Skip to content