Zahvala predsednika KS Petrovče ob uspešno izpeljanem Petrovčevanju

Spoštovani!

Noro, vroče, mokro, divje, lepo, ubrano, deževno, sončno, mavrično, ponosno, tekmovalno, prijetno … in še bi lahko našteval, pa bi težko opisal letošnje že sedmo Petrovčevanje.

Čeprav bom morda zvenel kot zlajnana lajna, pa vendarle: to je bilo do sedaj najboljše Petrovčevanje.

Najbolj množičen tenis turnir v zadnjih letih, perfektno organizirana košnja po starih običajih, fenomenalno odprtje uradnega Petrovčevanja v dvorcu Novo Celje, zanimivi športni obračuni, prijetna gledališka komedija v Drešinji vasi, pa prevzem novega vozila s pravo gasilsko fešto, najštevilčnejši in najbolje organiziran Mavrični tek do sedaj in seveda finale z lepo nedeljo in barvitim ter množičnim živžavom.

Kot predsednik KS Petrovče sem neizmerno ponosen na opravljeno delo. Zato gredo pohvale in zahvale vsem, ki ste pripomogli k temu, da so prireditve tako dobro uspele.

Poimensko tokrat ne bom našteval vseh, posebne zahvale pa seveda vsem predsednikom naših društev, vodjem skupin ter pevcem in plesalcem, fotografinji, tajniku, Glasbeni šoli, župniku in seveda vsem, ki ste se prireditev udeležili in tako prispevali k uspehu teh dogodkov.

Vaš predsednik
Marjan Volpe, KS Petrovče

Zahvala predsednika KS Petrovče

Skip to content