NUJNO OBVESTILO OZ. PROŠNJA

Spoštovani!

Prišel je čas, ko vas obveščam, da smo ostali brez možnosti souporabe dvorane Hmeljarskega doma Petrovče. V ta namen vas prosim za pomoč pri selitvi vseh stvari iz dvorane, ki so v lasti Kulturnega društva Petrovče. Selitev bo v torek, 11. 4. ob 17:00 in sredo, 12. 4., ob 9:00.

Da bi bila selitev čim hitrejša in učinkovita, prosim za:

– fizično pomoč in znanje (nošenje stolov, pakiranje, demontaža reflektorjev, ipd., nošenje polnih kartonov, folklornih noš, klavinove itd.)
– materialno pomoč (orodje za demontažo stvari, kombi(je) za prevoz na 3 lokacije (OŠ, prostore KS in dvorec Novo Celje).

V torek popoldan bomo začeli s pospravljanjem stvari iz pevskih in folklornih prostorov v škatle in po potrebi ovijanje v folijo.

V sredo bi imeli odvoz zapakiranih stvari, stolov in večjih fizičnih stvari na lokacije po dogovoru. Ob tem hvala ravnateljici OŠ Petrovče ge. Ireni Kolar, ki nam je pripravljena pomagati z začasnimi lokacijami ter predsedniku KS g. Niku Nateku za vso pomoč in usklajevanje. V kolikor bo mogoče, bi v sredo v celoti izpraznili dvorano, če pa to ne bo mogoče, bi vas prosila za pomoč še v četrtek, 13. 4.

Prosim, da načrt in prošnjo delite med svojimi člani, znanci itd. Vem, da marsikdo sam ne more, lahko pa prošnjo posreduje nekomu, ki je fizično opravilen in ima voljo in si bo vzel čas.

Zaradi lažje organizacije vas prosim, če mi na tel št. 031 725 458 ali na mail sporočite, kdaj lahko pridete in morebiti kakšno delovno orodje ali prevoz lahko uredite.

Hvala vsem.

Violeta Šket

Skip to content