Izleti in srečanja

 PREDLOG PROGRAMA DRUŽABNIH SREČANJ DRUŠTVA UPOKOJENCEV V LETU 2018V letu 2018 so družabna srečanja zasnovana na interesu večine udeležencev teh srečanj, predvsem pa na sproščenem druženju v prijetnem okolju in pestrem programu vsakokratnega srečanja s plesom, pesmijo in ogledom kulturnozgodovinskih znamenitostih in lepot naše lepe domovine Slovenije.

  1. MAREC DAN ŽENA – LUČE v lepem naravnem ambientu Zgornje savinjske doline v Gostilni pri Lampi v Lučah. Postregli bodo z zgornje savinjskimi specialitetami. Za veselo razpoloženje bo poskrbljeno z živo glasbo.
  2. JESENSKI IZLET Z OGLEDOM GRADU BREŽICE. Na izlet se bomo podali tokrat v Posavje, kjer bomo v dolini Save občudovali lepe gradove. Med potjo bomo imeli krajši postanek za našo tradicionalno malico. Pot nadaljujemo do Brežic, kjer si bomo ogledali staro mestno jedro in zaključil v gradu Brežice, ki je znan po svojih barvitih freskah. Ogled gradu bo voden z vodiči. Po ogledu sledi pogostitev v gostilni Kunst v Leskovcu pri Krškem.
  3. MARTINOVANJE V BUČE KOZJANSKO v kraju Buče v Gostilni Mramor, kjer nam bodo pripravili Puščavnikovo pojedino Z veselo razpoloženje bomo poskrbeli sami s pomočjo žive glasbe in martinovega vina, tako nam bo šlo veselo od nog.
  4. NOVOLETNO SREČANJE V LAŠKO v Gostilni Čater v Marija Gradcu. To je znana in večkrat preizkušena gostilna, menu bo novoletno obarvan in spremljan z dobro muziko priznanega muzikanta in šaljivca našega Gašperja.

    Program pripravil
    Tone Zdolšek